Марки
 

 
Количка
0 продукта
 
 

Условия за ползване

 

Настоящият документ съдържа общите условия за ползване на сайта и дава информация на потребителя за работа със системата.

 

Чрез този сайт Ти Би Си ЕООД (наричан по-долу доставчик) предоставя възможност за поръчка и доставка на стоки през интернет.
 

Всяка оферта, публикувана на сайта съдържа следната информация за продуктите в нея:

снимка и наименование на продукта, артикулен номер, производител, единична цена, описание.

В цената на продуктите не е включена цена за доставка. Всички посочени цени са без ДДС.

Заявка може да бъде направена от регистриран потребител. Регистрацията е задължително условие.

 Регистрираният потребител може да вижда в своя акаунт историята на своите поръчки, да проследява техния статус и няма да е необходимо да въвежда всеки път данните си за доставка. Ако желаете да се регистрирате изберете РЕГИСТРАЦИЯ и попълнете формата.

Ако вече сте регистриран потребител, за да запазите направените от Вас заявки, трябва да влезете в своя акаунт.

 

Всеки потребител има право да се откаже от договора и да върне стоката в рамките на 14 календарни дни, считани от момента на получаване на стоката. Стоката не трябва да има нарушен търговски вид: да не липсват документи, опаковки, да няма следи от употреба, да няма бензин/масло заредени. Трябва да е във вида в който сте я получили придружена с всички документи изпратени от нас - гаранция, фактура, стокова разписка, касов бон от куриерската фирма.


За да откажете стока, трябва да ни уведомите за решението си с недвусмислено заявление (писмо на електронната ни поща или да ни се обадите). 


Сумата която сте заплатили ще бъде възстановена в момента на връщане на стоката.